22/10/2019 22/10/2019 Πολυμελής αποστολή από την Σερβία μετέβη στην Ινδονησία προκειμένου να συμμετάσχει στον τέταρτο διμερή διαθρησκειακό διάλογο  μεταξύ των δύο χωρών. Στην αποστολή μετέχουν εκπρόσωποι του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του Υπουργείου Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Σερβίας, της κρατικής Διεύθυνσης Συνεργασίας με Εκκλησίες και Θρησκευτικές Κοινότητες, εκπρόσωποι παραδοσιακών εκκλησιών και θρησκευτικών κοινοτήτων, καθώς και ο Επίσκοπος Μόχακς κ....
22 Οκτωβρίου, 2019 - 8:34
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2019 - 8:03

Διαθρησκειακός διάλογος μεταξύ Σερβίας και Ινδονησίας

Διαδώστε:
Διαθρησκειακός διάλογος μεταξύ Σερβίας και Ινδονησίας

Πολυμελής αποστολή από την Σερβία μετέβη στην Ινδονησία προκειμένου να συμμετάσχει στον τέταρτο διμερή διαθρησκειακό διάλογο  μεταξύ των δύο χωρών.

Στην αποστολή μετέχουν εκπρόσωποι του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του Υπουργείου Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Σερβίας, της κρατικής Διεύθυνσης Συνεργασίας με Εκκλησίες και Θρησκευτικές Κοινότητες, εκπρόσωποι παραδοσιακών εκκλησιών και θρησκευτικών κοινοτήτων, καθώς και ο Επίσκοπος Μόχακς κ. Ησαϊας.

Πριν από την αναχώρηση της αποστολής τα μέλη της έλαβαν τις ευλογίες του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων