16/07/2020 16/07/2020 Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί έξω από το δικαστήριο του Νίκσιτς, όπου διεξάγεται η δίκη του Επίσκοπου Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιου και άλλων οκτώ ιερέων, με την κατηγορία ότι παραβίασαν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση του Μαυροβουνίου ενάντια στην πανδημία. Η δίκη είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις...
16 Ιουλίου, 2020 - 10:39
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2020 - 10:40

Δικάζεται σήμερα ο Επίσκοπος Νίκσιτς

Διαδώστε:
Δικάζεται σήμερα ο Επίσκοπος Νίκσιτς

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί έξω από το δικαστήριο του Νίκσιτς, όπου διεξάγεται η δίκη του Επίσκοπου Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιου και άλλων οκτώ ιερέων, με την κατηγορία ότι παραβίασαν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση του Μαυροβουνίου ενάντια στην πανδημία.

Η δίκη είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 19 Ιουνίου, αλλά αναβλήθηκε επειδή ο ιερέας Σλόμπονταν Τζόκιτς βρισκόταν στο νοσοκομείο λόγω προβλημάτων υγείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων