11/01/2022 11/01/2022 Την απόφαση να διπλασιάσει τον αριθμό των υποτροφιών που χορηγεί σε φοιτητές το Πατριαρχείο Σερβίας έλαβε ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος ενεργοποιώντας τη δράση του Ιδρύματος “Υποτροφιών” του οποίου είναι πρόεδρος έλαβε ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος. Κατά την καθιερωμένη απονομή των υποτροφιών για το νέο έτος ύστερα από αιτήσεις που υπέβαλαν 148 φοιτητές από διάφορα ακαδημαϊκά...
11 Ιανουαρίου, 2022 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2022 - 9:46

Διπλασίασε τις υποτροφίες σε φοιτητές το Πατριαρχείο Σερβίας

Διαδώστε:
Διπλασίασε τις υποτροφίες σε φοιτητές το Πατριαρχείο Σερβίας

Την απόφαση να διπλασιάσει τον αριθμό των υποτροφιών που χορηγεί σε φοιτητές το Πατριαρχείο Σερβίας έλαβε ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος ενεργοποιώντας τη δράση του Ιδρύματος “Υποτροφιών” του οποίου είναι πρόεδρος έλαβε ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος.

Κατά την καθιερωμένη απονομή των υποτροφιών για το νέο έτος ύστερα από αιτήσεις που υπέβαλαν 148 φοιτητές από διάφορα ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρα η επιτροπή αξιολόγησης, λαμβάνοντας υπόψιν την επίδοση στα μαθήματα και την οικονομική κατάσταση των φοιτητών, χορήγησε δέκα υποτροφίες σε φοιτητές. Συγκεκριμένα χορηγήθηκαν υποτροφίες σε σε φοιτητές από τις σχολές Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Ιατρική, Θεολογική, Νομική και Φιλοσοφική.

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την ευχαρίστησή του από τη συμμετοχή των φοιτητών που υπέβαλαν αίτηση και αποφάσισε να συμπεριλάβει σε αυτή τη δράση το Ίδρυμα «Υποτροφιών», του οποίου προεδρεύει. Ο θεσμός αυτός παρέχει υποτροφίες σε αριστούχους φοιτητές και μαθητές. Με την ενέργεια αυτή του Πατριάρχη κ.κ. Πορφυρίου ο αριθμός των υποτροφιών για φέτος αυξήθηκε από πέντε σε δέκα.

Εξωτερική φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων