23/06/2024 23/06/2024 Δοξολογία για την άφιξη του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου τελέστηκε χθες στον Ιερό Ναό του Αγίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Αμβούργο. Η επίσκεψη τουΜακαριωτάτου θα περιοριστεί μόνο στην πόλη του Αμβούργου, ενώ αφορμή για την μετάβαση του στην Επισκοπή Ντίσελντορφ και Γερμανίας στάθηκε ο εγκαινιασμός του νέου ναού του Αγίου Μιχαήλ. Στη Δοξολογία συμμετείχαν ο Πανιερώτατος...
23 Ιουνίου, 2024 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2024 - 13:44

Δοξολογία για την άφιξη του Πατριάρχη Σερβίας στο Αμβούργο

Διαδώστε:
Δοξολογία για την άφιξη του Πατριάρχη Σερβίας στο Αμβούργο

Δοξολογία για την άφιξη του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου τελέστηκε χθες στον Ιερό Ναό του Αγίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Αμβούργο. Η επίσκεψη τουΜακαριωτάτου θα περιοριστεί μόνο στην πόλη του Αμβούργου, ενώ αφορμή για την μετάβαση του στην Επισκοπή Ντίσελντορφ και Γερμανίας στάθηκε ο εγκαινιασμός του νέου ναού του Αγίου Μιχαήλ.

Στη Δοξολογία συμμετείχαν ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Ντίσελντορφ και Γερμανίας κ. Γρηγόριος, ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Ανατολικής Αμερικής κ. Ειρηναίος, ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Μπίχατς και Πέτροβατς κ Σέργιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Hum κ. Ιωάννης, ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος , αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, καθώς και πολυάριθμοι κληρικοί, πιστοί και προσκεκλημένοι από άλλες εκκλησίες.

Η επίσκεψη του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Σερβίας θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 24 Ιουνίου.

 

Πηγή: spc

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων