24/08/2021 24/08/2021 Η ανθρωπιστική οργάνωση “Αλληλεγγύη για το Κοσσυφοπέδιο” προέβη σε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο αναφοράς της νόσου covid στο Λαπλιέ Σέλο, ύψους 50.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδρυτή της οργάνωσης, Άρνο Γκουχόν. «Σε μια εποχή που η κατάσταση με τον κορονοϊό στο Κοσσυφοπέδιο είναι ακόμη πιο περίπλοκη, αποφασίσαμε να δωρίσουμε έναν αιματολογικό και βιοχημικό αναλυτή...
24 Αυγούστου, 2021 - 12:03
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2021 - 12:04

Δωρεά Ιατρικού Εξοπλισμού σε Νοσοκομείο του Κοσσυφοπεδίου

Διαδώστε:
Δωρεά Ιατρικού Εξοπλισμού σε Νοσοκομείο του Κοσσυφοπεδίου

Η ανθρωπιστική οργάνωση “Αλληλεγγύη για το Κοσσυφοπέδιο” προέβη σε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο αναφοράς της νόσου covid στο Λαπλιέ Σέλο, ύψους 50.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδρυτή της οργάνωσης, Άρνο Γκουχόν.

«Σε μια εποχή που η κατάσταση με τον κορονοϊό στο Κοσσυφοπέδιο είναι ακόμη πιο περίπλοκη, αποφασίσαμε να δωρίσουμε έναν αιματολογικό και βιοχημικό αναλυτή καθώς και μια συσκευή που βοηθά στη βελτίωση της διανομής οξυγόνου στο νοσοκομείο covid στο Laplje Selo, μέσω της ανθρωπιστικής μας οργάνωσης “Solidarity for Kosovo”. 

Αυτή η δωρεά, αξίας 50.000 €, θα διευκολύνει σημαντικά τον καθημερινό αγώνα των γιατρών μας για τη φροντίδα βαρέων ασθενών με Covid.

Πραγματοποιήσαμε με επιτυχία αυτό το έργο, χάρη στις δωρεές των 12.000 δωρητών μας από τη Γαλλία, οι οποίοι παρείχαν χρήματα για την αγορά της συσκευής, και με τη μεγάλη υποστήριξη της ανθρωπιστικής οργάνωσης, “Mother of Nine Jugović”, της Επισκοπής Ράσκα και Πριζρένης.

Σας ευχαριστούμε όλους για την αρμονία στη δουλειά μας, είμαστε πιο δυνατοί μαζί», δήλωσε ο Άρνο Γκουχόν σε αντίστοιχη ανάρτησή του στη σελίδα του Facebook.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων