11/01/2021 11/01/2021 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Βλαδιμήρου στην πόλη Μπαρ λειτούργησε ο Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος, τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, μετά την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Αμφιλόχιου. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας χειροτόνησε δύο αποφοίτους της Θεολογικής Σχολής του Βελιγραδίου, τον Κρστο Πλάμενατς εις πρεσβύτερον και τον Ντέγιαν...
11 Ιανουαρίου, 2021 - 9:37

Δύο νέοι κληρικοί στη Μητρ. Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Δύο νέοι κληρικοί στη Μητρ. Μαυροβουνίου

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Βλαδιμήρου στην πόλη Μπαρ λειτούργησε ο Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος, τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, μετά την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Αμφιλόχιου.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας χειροτόνησε δύο αποφοίτους της Θεολογικής Σχολής του Βελιγραδίου, τον Κρστο Πλάμενατς εις πρεσβύτερον και τον Ντέγιαν Τόμοβιτς εις διάκονον. Και οι δύο κληρικοί είναι έγγαμοι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων