29/11/2019 29/11/2019 Με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων λειτουργία του Καθεδρικού Ναού στη Νις της Σερβίας, η Ραδιοφωνία της Ιεράς Επισκοπής Νύσσης έχει δημιουργήσει ένα βίντεο που επιτρέπει την εικονική περιήγηση σε δύο σημαντικούς ιερούς χώρους τον Καθεδρικό της Αγίας Τριάδας και τον παλιό καθεδρικό ναό του Αγίου Αρχαγγέλου. Ο μεγάλος καθεδρικός ναός στο Νίς ήταν κάποτε...
29 Νοεμβρίου, 2019 - 8:31
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2019 - 7:56

Εικονικό ταξίδι στους ναούς της Νις

Διαδώστε:
Εικονικό ταξίδι στους ναούς της Νις

Με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων λειτουργία του Καθεδρικού Ναού στη Νις της Σερβίας, η Ραδιοφωνία της Ιεράς Επισκοπής Νύσσης έχει δημιουργήσει ένα βίντεο που επιτρέπει την εικονική περιήγηση σε δύο σημαντικούς ιερούς χώρους τον Καθεδρικό της Αγίας Τριάδας και τον παλιό καθεδρικό ναό του Αγίου Αρχαγγέλου.

Ο μεγάλος καθεδρικός ναός στο Νίς ήταν κάποτε ο μεγαλύτερος ναός στη Σερβία, ενώ ο παλιός καθεδρικός από την ανέγερσή του, αποτελούσε σύμβολο της αδιάκριτης πίστης του λαού και της θέλησης να οικοδομεί ναούς του παρά τις δυσκολίες.

Δείτε εδώ τον εικονικό περίπατο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων