30/03/2020 30/03/2020 Εκοιμήθη σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου το πρωί, ο Επίσκοπος Βαλιέβου κ. Μιλούτιν, της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, ο οποίος νοσηλευόταν στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Βελιγραδίου. Ο Σέρβος Ιεράρχης αντιμετώπιζε υποκείμενα νοσήματα και είχε προσβληθεί από τον COVID-19, όπως ανακοίνωσε η Επισκοπή Βαλιέβου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΡΘΟΞΙΑ προ ημερών έγινε ένας γάμος στην περιοχή στον...
30 Μαρτίου, 2020 - 11:55
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2020 - 13:15

Εκοιμήθη ο Επίσκοπος Βαλιέβου

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο Επίσκοπος Βαλιέβου

Εκοιμήθη σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου το πρωί, ο Επίσκοπος Βαλιέβου κ. Μιλούτιν, της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, ο οποίος νοσηλευόταν στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Βελιγραδίου.
Ο Σέρβος Ιεράρχης αντιμετώπιζε υποκείμενα νοσήματα και είχε προσβληθεί από τον COVID-19, όπως ανακοίνωσε η Επισκοπή Βαλιέβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΡΘΟΞΙΑ προ ημερών έγινε ένας γάμος στην περιοχή στον οποίο μετείχαν περίπου 200 άτομα. Μεταξύ αυτών ήταν και μία γυναίκα από τη Βιέννη, η οποία ήταν φορέας του ιού και τον μετέδωσε στους παρευρισκομένους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων