19/03/2024 19/03/2024 Την προσοχή σε διαδικτυακή απάτη που κυκλοφορεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram καθώς και σε ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει δημιουργηθεί εφιστά η Υπηρεσία Τύπου και Πληροφοριών του Πατριαρχείου Σερβίας.  Πρόκειται για λογαριασμό τον οποίο έχουν δημιουργήσει επιτήδειοι και φέρει το όνομα του μακαριστού Πατριάρχη των Σέρβων κυρού Παύλου. Μέσα από τον λογαριασμό διακινούνται φωτογραφίες, βίντεο...
19 Μαρτίου, 2024 - 9:12
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2024 - 9:13

Εξαπατούν χρήστες του διαδικτύου με το όνομα του μακαριστού Πατριάρχη Σερβίας Παύλου

Διαδώστε:
Εξαπατούν χρήστες του διαδικτύου με το όνομα του μακαριστού Πατριάρχη Σερβίας Παύλου

Την προσοχή σε διαδικτυακή απάτη που κυκλοφορεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram καθώς και σε ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει δημιουργηθεί εφιστά η Υπηρεσία Τύπου και Πληροφοριών του Πατριαρχείου Σερβίας

Πρόκειται για λογαριασμό τον οποίο έχουν δημιουργήσει επιτήδειοι και φέρει το όνομα του μακαριστού Πατριάρχη των Σέρβων κυρού Παύλου. Μέσα από τον λογαριασμό διακινούνται φωτογραφίες, βίντεο και άλλο παράνομο υλικό κάνοντας κατάχρηση του ονόματος του μακαριστού Πατριάρχη.

“Υποχρέωση της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι να προειδοποιεί τους πιστούς ότι η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία δεν έχει καμία σχέση με τον ιστότοπο Patriarch Pavle – Ηλεκτρονικό Κατάστημα ( patrijarhpavle.rs ), ούτε με τον σχετικό λογαριασμό Instagram. Τα βιβλία και άλλα άρθρα που πωλούνται μέσω αυτού του ιστότοπου, από την άποψη των διδασκαλιών της Ορθόδοξης Εκκλησίας, όχι μόνο δεν έχουν αξία, αλλά επιφέρουν μεγάλη πνευματική ζημιά”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Το Πατριαρχείο Σερβίας εκφράζει τη λύπη του ότι άτομα δεν διστάζουν να κάνουν κατάχρηση του ονόματος του Πατριάρχη Παύλου για να αποκομίσουν προσωπικό όφελος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων