04/05/2019 04/05/2019 Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη η έκθεση εικόνων της αδελφότητας της Μονής της Γεννήσεως του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στο Γιασένοβατς. Η έκθεση φιλοξενείται στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Βλαντιμίρ Μπαρού. Το περιεχόμενο της έκθεσης παρουσίασε στο κοινό ο Jovan Plamenac, υπεύθυνος της έκθεσης, ενώ για το καλλιτεχνικό περιεχόμενο μίλησε ο ζωγράφος Damir Mladenovic. Η έκθεση  περιλαμβάνει 28 έργα...
04 Μαΐου, 2019 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2019 - 9:10

Έκθεση ζωγραφικής στο Γιασένοβατς

Διαδώστε:
Έκθεση ζωγραφικής στο Γιασένοβατς

Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη η έκθεση εικόνων της αδελφότητας της Μονής της Γεννήσεως του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στο Γιασένοβατς. Η έκθεση φιλοξενείται στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Βλαντιμίρ Μπαρού. Το περιεχόμενο της έκθεσης παρουσίασε στο κοινό ο Jovan Plamenac, υπεύθυνος της έκθεσης, ενώ για το καλλιτεχνικό περιεχόμενο μίλησε ο ζωγράφος Damir Mladenovic. Η έκθεση  περιλαμβάνει 28 έργα (εικόνες που φιλοτεχνήθηκαν πρόσφατα) και θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι την Κυριακή 5 Μαΐου. Στη συνέχεια η έκθεση θα μεταφερθεί στο Νίκσιτς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων