07/05/2021 07/05/2021 Την πρώτη δόση του εμβολίου για την COVID-19 έλαβε το μεσημέρι της 7ης Μαΐου, ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς και τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος, στον καθεδρικό της Ιεράς Μονής Τζούτζεβι Στουπόβι.   Η Επισκοπή Βουδίμλιε-Νίκσιτς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στο Γενικό Νοσοκομείο του Μπεράνε και ιδιαίτερα στον γιατρό Δρ Νικόδημο Ράντενοβιτς και...
07 Μαΐου, 2021 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2021 - 17:28

Εμβολιάστηκε ο Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς Ιωαννίκιος

Διαδώστε:
Εμβολιάστηκε ο Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς Ιωαννίκιος

Την πρώτη δόση του εμβολίου για την COVID-19 έλαβε το μεσημέρι της 7ης Μαΐου, ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς και τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος, στον καθεδρικό της Ιεράς Μονής Τζούτζεβι Στουπόβι.  

Η Επισκοπή Βουδίμλιε-Νίκσιτς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στο Γενικό Νοσοκομείο του Μπεράνε και ιδιαίτερα στον γιατρό Δρ Νικόδημο Ράντενοβιτς και τον νοσοκόμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων