20/01/2021 20/01/2021 Με την ευκαιρία της εορτής των Θεοφανείων, και τους περιορισμούς που υπήρξαν φέτος στον αγιασμό των υδάτων εξαιτίας της πανδημίας, η Ορθόδοξη Εκκλησία του Μαυροβουνίου αποφάσισε να τιμήσει τους ιατρούς και το υγειονομικό προσωπικό που δίνουν καθημερινό αγώνα. Έτσι, με την ευλογία του Επισκόπου Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιου, τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και...
20 Ιανουαρίου, 2021 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2021 - 9:34

Ενα “γεύμα” για γιατρούς και ασθενείς από την Εκκλησία

Διαδώστε:
Ενα “γεύμα” για γιατρούς και ασθενείς από την Εκκλησία

Με την ευκαιρία της εορτής των Θεοφανείων, και τους περιορισμούς που υπήρξαν φέτος στον αγιασμό των υδάτων εξαιτίας της πανδημίας, η Ορθόδοξη Εκκλησία του Μαυροβουνίου αποφάσισε να τιμήσει τους ιατρούς και το υγειονομικό προσωπικό που δίνουν καθημερινό αγώνα.

Έτσι, με την ευλογία του Επισκόπου Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιου, τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, αντιπροσωπεία της Εκκλησίας επισκέφθηκε το νοσοκομείο αναφοράς για την COVID-19 στην Ποντγκόριτσα.
Εκεί προσέφεραν οικονομική συνεισφορά για ένα γεύμα σε όλους τους ασθενείς και τους υπαλλήλους του νοσοκομείου.

“Η κίνηση αυτή έγινε καθώς δεν μπορούσαμε να μείνουμε σιωπηλοί μπροστά στην ανιδιοτελή προσφορά των εργαζομένων του Νοσοκομείου στην Ποντγκόριτσα, καθώς και όλων των άλλων ιατρών σε ολόκληρο το Μαυροβούνιο” τονίζεται στην ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων