15/07/2023 15/07/2023 Το ενδιαφέρον τους να ενημερωθούν για την κατάσταση την οποία βρίσκεται η Ορθόδοξη Εκκλησία στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη εξέφρασε αντιπροσωπεία της Γενικής Γραμματείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Τα μέλη της αντιπροσωπείας, με επικεφαλής την Ντεμπόρα Λίμπσταντ, επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομο ο οποίος μετά το αρχικό καλωσόρισμα μίλησε για τη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα αυτή...
15 Ιουλίου, 2023 - 10:03
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2023 - 10:06

Ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ για την Ορθοδοξία στη Βοσνία

Διαδώστε:
Ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ για την Ορθοδοξία στη Βοσνία

Το ενδιαφέρον τους να ενημερωθούν για την κατάσταση την οποία βρίσκεται η Ορθόδοξη Εκκλησία στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη εξέφρασε αντιπροσωπεία της Γενικής Γραμματείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας, με επικεφαλής την Ντεμπόρα Λίμπσταντ, επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομο ο οποίος μετά το αρχικό καλωσόρισμα μίλησε για τη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα αυτή των Δυτικών Βαλκανίων, στις προσπάθειες τις αρμονικής συμβίωσης με τις άλλες θρησκείες που κατοικούν στη χώρα, αλλά και με την γενικότερη αντιμετώπιση της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης κληρικοί της Μητρόπολης Δαμπροβοσνίας οι οποίοι κατέθεσαν τις εμπειρίες για τα ζητήματα που συζητήθηκαν.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης τα μέλη της αντιπροσωπείας ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη Δαμπροβοσνίας για την ανταπόκριση στο κάλεσμά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων