09/12/2021 09/12/2021 Aπόψεις για θέματα σχετικά με την αποστολή της Εκκλησίας, καθώς και για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ολόκληρη η κοινωνία αντάλλαξαν κατά τη συνάντηση την οποία είχαν ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ποτγκόριτσα,  Κρίστιαν Τιμονγιέ, με τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλλασίας κ. Ιωαννίκιο. Ο Γάλλος διπλωμάτης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο στο πλαίσιο των...
09 Δεκεμβρίου, 2021 - 9:49
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2021 - 10:03

Ενδιαφέρον της Γαλλίας για το Μαυροβούνιο

Διαδώστε:
Ενδιαφέρον της Γαλλίας για το Μαυροβούνιο

Aπόψεις για θέματα σχετικά με την αποστολή της Εκκλησίας, καθώς και για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ολόκληρη η κοινωνία αντάλλαξαν κατά τη συνάντηση την οποία είχαν ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ποτγκόριτσα,  Κρίστιαν Τιμονγιέ, με τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλλασίας κ. Ιωαννίκιο.

Ο Γάλλος διπλωμάτης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών συναντήσεων που έχει με φορείς της χώρας συγχαίροντας τον για την εκλογή και ενθρόνιση του.

Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου ευχαρίστησε τον κ. Τιμονγιέ για την επίσκεψή του εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του για το ενδιαφέρον που δείχνει η Γαλλία για το Μαυροβούνιο. Οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν ότι θα συνεργαστούν όπου απαιτείτε για το κοινό καλό.

Εξωτερική φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων