07/05/2020 07/05/2020 Ο Άγιος ένδοξος Μεγαλομάρτυρας Γεώργιος, προστάτης άγιος του Γενικού Επιτελείου των Σερβικών Ένοπλων Δυνάμεων, γιορτάστηκε στις 6 Μαΐου στο παρεκκλήσι της στρατιωτικής συνοικίας «Banjica 2» στο Βελιγράδι παρουσία του Υπουργού Άμυνας, κ. Αλεξάνταρ Βουλίν, του διοικητή του Γενικού Επιτελείου των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγού Μίλαν Μοϊσίλοβιτς, και μέλη του κολεγίου Υπουργών και διοικητών του Γενικού...
07 Μαΐου, 2020 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2020 - 18:28

Άγιος Γεώργιος: Ο προστάτης των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων

Διαδώστε:
Άγιος Γεώργιος: Ο προστάτης των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Άγιος ένδοξος Μεγαλομάρτυρας Γεώργιος, προστάτης άγιος του Γενικού Επιτελείου των Σερβικών Ένοπλων Δυνάμεων, γιορτάστηκε στις 6 Μαΐου στο παρεκκλήσι της στρατιωτικής συνοικίας «Banjica 2» στο Βελιγράδι παρουσία του Υπουργού Άμυνας, κ. Αλεξάνταρ Βουλίν, του διοικητή του Γενικού Επιτελείου των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγού Μίλαν Μοϊσίλοβιτς, και μέλη του κολεγίου Υπουργών και διοικητών του Γενικού Επιτελείου των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο εορτασμός ξεκίνησε με τη Θεία Λειτουργία, η οποία τελέστηκε από τον ανώτερο στρατιωτικό ιερέα, αντισυνταγματάρχη π. Σλάιντζαν Βλάιτς και έπειτα έγινε η παραδοσιακή αρτοκλασία.

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Αλεξάνταρ Βουλίν ως Αναπληρωτής Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Αρχηγός της Σερβικής Ένοπλης Δύναμης ευχήθηκε για την εορτή του Αγίου Γεωργίου σε όλα τα μέλη του Γενικού Επιτελείου των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας της Σερβίας, κ.κ. Αλεξάνταρ Βούσιτς, και ευχήθηκε να γιορτάσουν τον προστάτη Άγιο για μεγάλο χρονικό διάστημα με υγεία και ομοφωνία.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο: 

 

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων