19/11/2020 19/11/2020 «Στις 19 Νοεμβρίου 2020 η γενική κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου επιδεινώθηκε ως συνέπεια του COVID-19», όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα των θεραπόντων ιατρών του στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Βελιγραδίου. Το ιατρικό ανακοινωθέν συνεχίζει, μάλιστα, ως εξής: «Η μόνιμη ομάδα εμπειρογνωμόνων ιατρών παρακολουθεί τη γενική κατάσταση και την κλινική εικόνα της Αυτού Μακαριώτητος...
19 Νοεμβρίου, 2020 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2020 - 16:04

Επιδεινώθηκε η κατάσταση του Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Επιδεινώθηκε η κατάσταση του Πατριάρχη Σερβίας

«Στις 19 Νοεμβρίου 2020 η γενική κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου επιδεινώθηκε ως συνέπεια του COVID-19», όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα των θεραπόντων ιατρών του στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Βελιγραδίου.

Το ιατρικό ανακοινωθέν συνεχίζει, μάλιστα, ως εξής:

«Η μόνιμη ομάδα εμπειρογνωμόνων ιατρών παρακολουθεί τη γενική κατάσταση και την κλινική εικόνα της Αυτού Μακαριώτητος του Σέρβου Πατριάρχη Ειρηναίου. Το κοινό ενημερώνεται περαιτέρω για την κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου».

Εκ μέρους της ομάδας των εμπειρογνωμόνων ιατρών
Συνταγματάρχης Ivo Udovičić, Επίκουρος Καθηγητής
Γενικός Διοικητής Νοσοκομείου»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων