30/10/2020 30/10/2020 Η επικεφαλής ιατρός της Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου της Ποντγκόριτσα που νοσηλεύεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος, με δήλωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της Μητροπόλεως το ξημέρωμα της Παρασκευής σημείωσε ότι η κατάσταση του Σεβασμιωτάτου επιδεινώθηκε απότομα εχθές το βράδυ λόγω της ανάπτυξης πνευμονοδιαστολής από την πνευμονία που προκλήθηκε από τον κορωνοϊό....
30 Οκτωβρίου, 2020 - 8:13

Επιδεινώθηκε η υγεία του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Επιδεινώθηκε η υγεία του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου

Η επικεφαλής ιατρός της Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου της Ποντγκόριτσα που νοσηλεύεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος, με δήλωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της Μητροπόλεως το ξημέρωμα της Παρασκευής σημείωσε ότι η κατάσταση του Σεβασμιωτάτου επιδεινώθηκε απότομα εχθές το βράδυ λόγω της ανάπτυξης πνευμονοδιαστολής από την πνευμονία που προκλήθηκε από τον κορωνοϊό.

Ο Σεβασμιώτατος είναι αρνητικός στον κορωνοϊό εδώ και δέκα περίπου μέρες ενώ δέχεται θεραπεία με οξυγόνο λόγω της αναπνευστικής ανεπάρκειας. Σύμφωνα με τη δήλωση της ιατρού «Η κατάσταση είναι σοβαρή ενώ παρακολουθείται από μια ιατρική ομάδα συνεχώς». Ο Σεβασμιώτατος παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων