02/03/2021 02/03/2021 Η κατάσταση της υγείας του Επισκόπου πρώην Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης κ. Αθανάσιου Γέφτιτς  επιδεινώθηκε κατά την τελευταία εβδομάδα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Επισκοπής Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης.  Ο Επίσκοπος βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο και βρίσκεται σε σοβαρή γενική κατάσταση, με φλεγμονή και των δύο πνευμόνων, με μη επεμβατική αναπνευστική υποστήριξη. Το προσωπικό του Νοσοκομείου...
02 Μαρτίου, 2021 - 14:53
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2021 - 15:09

Επιδεινώθηκε η υγεία του πρώην Ερζεγοβίνης Αθανάσιου Γέφτιτς

Διαδώστε:
Επιδεινώθηκε η υγεία του πρώην Ερζεγοβίνης Αθανάσιου Γέφτιτς

Η κατάσταση της υγείας του Επισκόπου πρώην Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης κ. Αθανάσιου Γέφτιτς  επιδεινώθηκε κατά την τελευταία εβδομάδα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Επισκοπής Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης. 

Ο Επίσκοπος βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο και βρίσκεται σε σοβαρή γενική κατάσταση, με φλεγμονή και των δύο πνευμόνων, με μη επεμβατική αναπνευστική υποστήριξη.

Το προσωπικό του Νοσοκομείου φροντίζει συνεχώς την κατάσταση της υγείας του καθώς και πολλών άλλων ασθενών, για τους οποίους η Επισκοπή Ερζεγοβίνης τους ευχαριστεί ιδιαίτερα, καθώς και όλους όσους ενδιαφέρονται και προσεύχονται για την υγεία του Πανιερωτάτου.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος και Τοποτηρητής τις Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου έφτασε στην Επισκοπή Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης και επισκέφτηκε με τον οικείο Ποιμενάρχη, Επίσκοπο Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης κ. Δημήτριο τον Επίσκοπο Αθανάσιο. 

Υπενθυμίζεται ότι στο νοσοκομείο της πόλης Τρέμπινε στην Ερζεγοβίνη εισήχθη το πρωί της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου, ο Επίσκοπος πρώην Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης Αθανάσιος Γέφτιτς, όπως σας είχε ενημερώσει το Διεθνές Πρακτορείο Ορθοδοξία.

Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων