02/05/2019 02/05/2019 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στη Μούρινα, περιοχή που βρίσκεται στο βόρειο Μαυροβούνιο, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη περιοχή που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έξι άνθρωποι, εκ των οποίων τα τρία ήταν παιδιά. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος....
02 Μαΐου, 2019 - 14:42
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2019 - 14:45

Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του βομβαρδισμού

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του βομβαρδισμού

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στη Μούρινα, περιοχή που βρίσκεται στο βόρειο Μαυροβούνιο, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη περιοχή που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έξι άνθρωποι, εκ των οποίων τα τρία ήταν παιδιά. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη σημασία της Ανάστασης του Χριστού ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ που στοίχισαν σε ανθρώπινες ζωές. Με τα το πέρας της Θείας Λειτουργίας κατευθύνθηκαν στο μνημείο των πεσόντων κατά τους βομβαρδισμούς όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων