17/05/2024 17/05/2024 Επίσημη δεξίωση προς τιμήν του Προκαθημένλυ της Σερβικής Εκκλησίας κ.κ. Προρφυρίου και των μελών της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων της Σερβικής Εκκλησίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 17 Μαϊου 2024, στο Προδρικό Μέγαρο στο Βελιγράδι.  Στο εθιμοτυπικό γεύμα που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, παρακάθησαν επίσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σέρπσκα, Μίλοραντ...
17 Μαΐου, 2024 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024 - 18:34

Επίσημη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο της Σερβίας για τα μέλη της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων

Διαδώστε:
Επίσημη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο της Σερβίας για τα μέλη της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων

Επίσημη δεξίωση προς τιμήν του Προκαθημένλυ της Σερβικής Εκκλησίας κ.κ. Προρφυρίου και των μελών της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων της Σερβικής Εκκλησίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 17 Μαϊου 2024, στο Προδρικό Μέγαρο στο Βελιγράδι. 

Στο εθιμοτυπικό γεύμα που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, παρακάθησαν επίσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σέρπσκα, Μίλοραντ Ντόντικ και υπουργοί της Σερβικής κυβέρνησης.

Γευύμα και από τον διάδοχο Αλέξανδρο

Επίσιμο γεύμα στον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων της ςν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας παρέθεσε και ο διάδοχος του θρόνου της Σερβίας, Αλέξανδρος Καραγεώργεβιτς.

Το γεύμα παρατέθηκε με αφορμή την τακτική συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων της Σερβικής Εκκλησίας η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων