30/07/2021 31/07/2021 του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Γκρατσάνιτσα πραγματοποίησαν ο Γερμανός Υφυπουργός Εξωτερικών Μιγκουέλ Μπέργκερ και ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Πρίστινα Γιόρν Ρόντε την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021. Οι Γερμανοί αξιωματούχοι και η συνοδεία τους έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Πανιερ. Επίσκοπο Ράσκας και Πριζρένης κ. Θεοδόσιο. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η...
30 Ιουλίου, 2021 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2021 - 2:03

Επίσκεψη Γερμανών αξιωματούχων στη Μονή Γκρατσάνιτσα

Διαδώστε:
Επίσκεψη Γερμανών αξιωματούχων στη Μονή Γκρατσάνιτσα
  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Γκρατσάνιτσα πραγματοποίησαν ο Γερμανός Υφυπουργός Εξωτερικών Μιγκουέλ Μπέργκερ και ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Πρίστινα Γιόρν Ρόντε την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021.

Οι Γερμανοί αξιωματούχοι και η συνοδεία τους έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Πανιερ. Επίσκοπο Ράσκας και Πριζρένης κ. Θεοδόσιο.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εκκλησία της Σερβίας και οι Σέρβοι στο Κοσσυφοπέδιο βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που διεξήχθη στο περιθώριο της επίσκεψης.

Στην συνάντηση παρέστη επίσης και ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βίσοκι Ντέτσανι, Αρχιμανδρίτης Σάββας Τζάντζιτς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων