17/04/2022 17/04/2022 «Οι εργασίες για την ανακαίνιση του Καθεδρικού Ναού της Μεταμόρφωσης στο Ζάγκρεμπ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Χαίρομαι που η εκκλησία θα λάμψει σύντομα πλήρως και θα είναι σαν καινούργια», δήλωσε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος στον λογαριασμό του στο Instagram μετά την χθεσινή του επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Ζάγκρεμπ και Λιουμπλιάνας, της οποίας είναι...
17 Απριλίου, 2022 - 10:16

Επίσκεψη Πατριάρχη Σερβίας στον Καθεδρικό του Ζάγκρεμπ που αποκαθίσταται

Διαδώστε:
Επίσκεψη Πατριάρχη Σερβίας στον Καθεδρικό του Ζάγκρεμπ που αποκαθίσταται

«Οι εργασίες για την ανακαίνιση του Καθεδρικού Ναού της Μεταμόρφωσης στο Ζάγκρεμπ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Χαίρομαι που η εκκλησία θα λάμψει σύντομα πλήρως και θα είναι σαν καινούργια», δήλωσε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος στον λογαριασμό του στο Instagram μετά την χθεσινή του επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Ζάγκρεμπ και Λιουμπλιάνας, της οποίας είναι και τοποτηρητής.

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης επισκέφθηκε το Σάββατο του Λαζάρου τον Καθεδρικό Ναό της Μεταμόρφωσης στο Ζάγκρεμπ, όπου ήταν και Μητροπολίτης προτού εκλεγεί Πατριάρχης. Πέρασε δε από τον εν λόγω ναό, για να επιθεωρήσει τις εργασίες, καθώς η εκκλησία βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης μετά τις σοβαρές ζημιές που υπέστη από τους σεισμούς του περασμένου έτους.

Τον Πατριάρχη Σερβίας συνόδευσε ο Επίσκοπος Χβόσο κ. Ιουστίνος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων