02/11/2019 02/11/2019 Εθιμοτυπική συνάντηση στον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ Ειρηναίο πραγματοποίησε ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Βελιγράδι κ. Γεώργιος Διακοφωτάκης. Ο Έλληνας διπλωμάτης συνομίλησε με τον Προκαθήμενο της Σερβικής Εκκλησίας και αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς φιλίας που συνδέουν τους δυο λαούς εστιάζοντας ιδιαίτερα στην Ορθόδοξη παράδοση. Ακολούθησε συζήτηση κοινού ενδιαφέροντος πάνω σε τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας. Ο...
02 Νοεμβρίου, 2019 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2019 - 14:52

Επίσκεψη του Έλληνα Πρέσβη στον Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Έλληνα Πρέσβη στον Πατριάρχη Σερβίας

Εθιμοτυπική συνάντηση στον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ Ειρηναίο πραγματοποίησε ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Βελιγράδι κ. Γεώργιος Διακοφωτάκης. Ο Έλληνας διπλωμάτης συνομίλησε με τον Προκαθήμενο της Σερβικής Εκκλησίας και αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς φιλίας που συνδέουν τους δυο λαούς εστιάζοντας ιδιαίτερα στην Ορθόδοξη παράδοση. Ακολούθησε συζήτηση κοινού ενδιαφέροντος πάνω σε τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας.

Ο κ. Διακοφωτάκης μετά την ανάληψη των καθηκόντων του πραγματοποίησε σειρά επαφών με θεσμικούς παράγοντες της Σερβίας, όπως ο Πρόεδρος Αλεξάντερ Βούτσιτς και η Πρωθυπουργός Άννα Μπρνάμπιτς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων