22/05/2019 22/05/2019 Συμβολική επίσκεψη στο 6ο Γυμνάσιο Βελιγραδίου πραγματοποίησε χθες ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Τον Πατριάρχη κ.κ. Ειρηναίο καλωσόρισε στο Γυμνάσιο ο Διευθυντής κ. Ράντε Ζάιακ. Στη συνέχεια ακολούθησε εκδήλωση όπου οι μαθητές μίλησαν για την προσωπικότητα του Πατριάρχη Παύλου ενώ η χορωδία στη συνέχεια απέδωσε παραδοσιακά σέρβικα τραγούδια.  Σε αυτό το Γυμνάσιο είχε φοιτήσει από...
22 Μαΐου, 2019 - 16:04

“Εβδομάδα του Πατριάρχη Παύλου” στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
“Εβδομάδα του Πατριάρχη Παύλου” στο Βελιγράδι

Συμβολική επίσκεψη στο 6ο Γυμνάσιο Βελιγραδίου πραγματοποίησε χθες ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Τον Πατριάρχη κ.κ. Ειρηναίο καλωσόρισε στο Γυμνάσιο ο Διευθυντής κ. Ράντε Ζάιακ. Στη συνέχεια ακολούθησε εκδήλωση όπου οι μαθητές μίλησαν για την προσωπικότητα του Πατριάρχη Παύλου ενώ η χορωδία στη συνέχεια απέδωσε παραδοσιακά σέρβικα τραγούδια.  Σε αυτό το Γυμνάσιο είχε φοιτήσει από το 1938 έως το 1942 ο μακαριστός Πατριάρχης Σερβίας κυρός Παύλος. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας του σχολείου που ήταν αφιερωμένη στον μακαριστό Πατριάρχη Παύλο υπό τον τίτλο “Εβδομάδα του Πατριάρχη Παύλου”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων