20/07/2021 20/07/2021 Με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σερβικού Δημοκρατικού Φόρουμ στην Κροατία συναντήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Ζάγκρεμπ και Λιουμπλιάνας ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Μακαριώτατος συνεχάρη για την εκλογή της την νέα πρόεδρο Έλενα Νεστορόβιτς ενώ ακολούθησε γόνιμος διάλογος σχετικά με τον σχεδιασμό των μελλοντικών δράσεων...
20 Ιουλίου, 2021 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2021 - 12:09

Ευχαρίστησαν τον Πατριάρχη Σερβίας για τη συνεργασία

Διαδώστε:
Ευχαρίστησαν τον Πατριάρχη Σερβίας για τη συνεργασία

Με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σερβικού Δημοκρατικού Φόρουμ στην Κροατία συναντήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Ζάγκρεμπ και Λιουμπλιάνας ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Μακαριώτατος συνεχάρη για την εκλογή της την νέα πρόεδρο Έλενα Νεστορόβιτς ενώ ακολούθησε γόνιμος διάλογος σχετικά με τον σχεδιασμό των μελλοντικών δράσεων του Φόρουμ.

Από τη πλευρά τους τα μέλη του Σερβικού Δημοκρατικού Φόρουμ ευχαρίστησαν τον Προκαθήμενο της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας για την πολύτιμη συνεργασία την οποία είχαν κατά το διάστημα που αυτός υπήρξε Μητροπολίτης Ζάγκρεμπ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων