28/07/2021 28/07/2021 Τις ευχές Ορθοδόξων Προκαθημένων, Μητροπολιτών, Επισκόπων, κληρικών, των πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων της Σερβίας και πλήθους πιστών δέχθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση των 6ο ετών (γεννημένος στις 22 Ιουλίου 1961) ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. Παρά το γεγονός ότι ο Μακαριώτατος δεν εορτάζει πανηγυρικά τα γενέθλια του, ως ένδειξη σεβασμού προς του πρόσωπό του δέχθηκε...
28 Ιουλίου, 2021 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2021 - 11:11

Ευχές Προκαθημένων δέχθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας

Διαδώστε:
Ευχές Προκαθημένων δέχθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας

Τις ευχές Ορθοδόξων Προκαθημένων, Μητροπολιτών, Επισκόπων, κληρικών, των πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων της Σερβίας και πλήθους πιστών δέχθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση των 6ο ετών (γεννημένος στις 22 Ιουλίου 1961) ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.

Παρά το γεγονός ότι ο Μακαριώτατος δεν εορτάζει πανηγυρικά τα γενέθλια του, ως ένδειξη σεβασμού προς του πρόσωπό του δέχθηκε τα ευχετήρια γράμματα του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, του Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου, του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ και του Αρχιεπισκόπου Πρέσοβ και πάσης Τσεχίας και Σλοβακίας.

Μεταξύ, άλλων στις επιστολές τους οι Προκαθήμενοι των Ορθοδόξων Εκκλησιών ευχήθηκαν ο Θεός να του χαρίζει πνευματική και σωματική δύναμη έτσι ώστε να ποιμαίνει τον πιστό λαό της Σερβίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων