23/04/2024 23/04/2024 Τις ευχές του προς την Εβραϊκή Κοινότητα της Σερβίας για τον εορτασμό του ιουδαϊκού Πάσχα έστειλε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.  “Συγχαίρουμε εσάς και όλα τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας για το Πάσχα, τη γιορτή με την οποία ευχαριστείτε για την ελευθερία που έλαβαν οι πρόγονοί σας μετά τον γολγοθά της σκλαβιάς, εκφράζουμε την ευχή...
23 Απριλίου, 2024 - 13:17
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024 - 13:18

Ευχές του Πατριάρχη Σερβίας για την εορτή του ιουδαϊκού Πάσχα

Διαδώστε:
Ευχές του Πατριάρχη Σερβίας για την εορτή του ιουδαϊκού Πάσχα

Τις ευχές του προς την Εβραϊκή Κοινότητα της Σερβίας για τον εορτασμό του ιουδαϊκού Πάσχα έστειλε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. 

“Συγχαίρουμε εσάς και όλα τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας για το Πάσχα, τη γιορτή με την οποία ευχαριστείτε για την ελευθερία που έλαβαν οι πρόγονοί σας μετά τον γολγοθά της σκλαβιάς, εκφράζουμε την ευχή μας να περάσετε τις γιορτές και αυτές που τις ακολουθούν με ειρήνη και ευημερία, δοξάζοντας τον Θεό που έσωσε τον Ισραήλ στην Αίγυπτο και έδειξε ότι οι άνθρωποι που πιστεύουν βρίσκουν τον τρόπο για τη σωτηρία τους. Η δύναμη της πίστης του Μωυσή και του λαού του Ισραήλ δείχνει προς εμάς, τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, το δρόμο για την Εορτή των Εορτών για την οποία προετοιμαζόμαστε. Είθε ο Κύριος να δώσει ειρήνη στον εβραϊκό λαό και σε όλα τα έθνη με τα οποία ζουν, ώστε να δοξάζουν τον Κύριο εν ειρήνη στους αιώνας των αιώνων, αμήν!” αναφέρει στο μήνυμά του προς τον Αρχιραβίνο Ισαάκ Ασιέλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων