10/04/2024 10/04/2024 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος ευχήθηκε στους Μουσουλμάνους με αφορμή το Ιντ αλ-φιτρ, που εορτάζεται μετά τη λήξη του Ραμαζανιού, του ισλαμικού μήνα της νηστείας. “Σε όλους τους αγαπητούς μουσουλμάνου αδερφούς και αδελφές, στέλνουμε ειλικρινή συγχαρητήρια με την ευκαιρία του Ιντ αλ-φιτρ, και ευχομαστε να εορτάσουν αυτή τη μεγάλη γιορτή με ειρήνη, υγεία και...
10 Απριλίου, 2024 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2024 - 13:59

Ευχετήριο μήνυμα Πατριάρχη Σερβίας για τη λήξη του Ραμαζανιού

Διαδώστε:
Ευχετήριο μήνυμα Πατριάρχη Σερβίας για τη λήξη του Ραμαζανιού

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος ευχήθηκε στους Μουσουλμάνους με αφορμή το Ιντ αλ-φιτρ, που εορτάζεται μετά τη λήξη του Ραμαζανιού, του ισλαμικού μήνα της νηστείας.

Σε όλους τους αγαπητούς μουσουλμάνου αδερφούς και αδελφές, στέλνουμε ειλικρινή συγχαρητήρια με την ευκαιρία του Ιντ αλ-φιτρ, και ευχομαστε να εορτάσουν αυτή τη μεγάλη γιορτή με ειρήνη, υγεία και ευημερία.

Εμείς, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, τιμώντας τις εορτές μας δοξάζουμε τον Θεό Δημιουργό, και γινόμαστε μια κοινότητα αγάπης με τις οικογένειές μας και τους γείτονές μας. Επομένως, ας είναι και αυτό το Ιντ αλ-φιτρ προς δόξα Θεού, γεμάτο με αγάπη, χαρά και άφθονες ευλογίες του Υψίστου“, αναφέρεται στο μήνυμα του Μακαριωτάτου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων