27/04/2023 27/04/2023 Στην αυλή του Καθεδρικού Ναού Αγίας Τριάδος στο Βράνιε της Σερβίας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μια φιλανθρωπική συναυλία, στην οποία συμμετείχαν ο τραγουδιστής Νίκολα Ρόκβιτς, η χορωδία του Καθεδρικού Ναού “Vera”, καθώς και η τραγουδίστρια Ivana Tasić. Την συναυλία συνδιοργάνωσε η Επισκοπή Βρανίων με τους συλλόγους Γυναικείου Μετώπου Αλληλεγγύης, «Borino and European Vranje», «Parenthood plus», Ογκολογικών...
27 Απριλίου, 2023 - 8:43
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2023 - 8:51

Φιλανθρωπική συναυλία από την Επισκοπή Βρανίων για τη συγκέντρωση χρημάτων για τρεις μητέρες (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική συναυλία από την Επισκοπή Βρανίων για τη συγκέντρωση χρημάτων για τρεις μητέρες (ΦΩΤΟ)

Στην αυλή του Καθεδρικού Ναού Αγίας Τριάδος στο Βράνιε της Σερβίας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μια φιλανθρωπική συναυλία, στην οποία συμμετείχαν ο τραγουδιστής Νίκολα Ρόκβιτς, η χορωδία του Καθεδρικού Ναού “Vera”, καθώς και η τραγουδίστρια Ivana Tasić.

Την συναυλία συνδιοργάνωσε η Επισκοπή Βρανίων με τους συλλόγους Γυναικείου Μετώπου Αλληλεγγύης, «Borino and European Vranje», «Parenthood plus», Ογκολογικών Ασθενών Βράνιε, και τη σχολή ποδοσφαίρου «Prestige».

Η συναυλία διοργανώθηκε για τη συγκέντρωση χρημάτων για τρεις άρρωστες νέες μητέρες, την Adrijana Simeonova, τη Nadica Stošić, τη Snežana Stanković καθώς και το κοριτσάκι Sofija Mihajlović. Στη συναυλία παρευρέθηκαν χιλιάδες άνθρωποι από την περιοχή Πτσίνια, και από τα εισιτήρια που πωλήθηκαν συγκεντρώθηκαν συνολικά 29.308,58 ευρώ (3.435.987,00 RSD).

Από αυτό το ποσό, ο Νίκολα Ρόκβιτς διέθεσε 4.000 ευρώ για το κοριτσάκι, ενώ το υπόλοιπο ποσό χωρίστηκε σε τρία ίσα μέρη στις Snežana Stanković, Nadica Stošić και Adriana Simeonova.

Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βρανίων κ. Παχώμιος συνεχάρη τον κ. Νίκολα Ρόκβιτς για την ερμηνεία του και για την δωρεά του.

 

 

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από eparhijavranjska, slovoljubve

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων