20/07/2023 20/07/2023 Με την ευλογία του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου, από τις  18 έως τις 24 Ιουλίου 2023, πραγματοποιείται το πέμπτο, κατά σειρά, Θερινό Σχολείο της Επισκοπής Ράσκας και Πριζρένης στην πόλη Πρίζρεν. Συνολικά 48 φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου συμμετέχουν, οι οποίοι και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να επισκεφθούν το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια. Τις...
20 Ιουλίου, 2023 - 15:56

Φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου συμμετέχουν στο Θερινό Σχολείο της Επισκοπής Ράσκας

Διαδώστε:
Φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου συμμετέχουν στο Θερινό Σχολείο της Επισκοπής Ράσκας

Με την ευλογία του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου, από τις  18 έως τις 24 Ιουλίου 2023, πραγματοποιείται το πέμπτο, κατά σειρά, Θερινό Σχολείο της Επισκοπής Ράσκας και Πριζρένης στην πόλη Πρίζρεν. Συνολικά 48 φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου συμμετέχουν, οι οποίοι και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να επισκεφθούν το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια.

Τις προηγούμενες ημέρες, οι φοιτητές συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία τον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βράτσαρ, επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Ραβάνιτσα όπυ προσκύνησαν τα ιερά λείψανα του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Λαζάρου ηγεμόνα της Σερβίας (1329 – 1389). Ακόμη οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Kuršumlija της νότιας Σερβίας.

Οι φοιτητές αναμένεται να επισκεφθούν μερικούς από τους σημαντικότερους ιερούς τόπους στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια.

Φωτογραφίες: tvhram, spc

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων