26/05/2022 26/05/2022 Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Νέας Γκρατσάνιτσας και Κεντροδυτικής Αμερικής κ. Λογγίνος επισκέφθηκε σήμερα τον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στην Ποντγκόριτσα, όπου παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιου απέτισε φόρο τιμής στον μακαριστό Μητροπολίτη Αμφιλόχιο, στον τάφο του, στην κρύπτη του ιερού. Νωρίτερα σήμερα ο Πανιερώτατος κ. Λογγίνος, με την ευλογία του...
26 Μαΐου, 2022 - 19:28
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2022 - 19:30

Φόρος τιμής στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Αμφιλόχιου

Διαδώστε:
Φόρος τιμής στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Αμφιλόχιου

Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Νέας Γκρατσάνιτσας και Κεντροδυτικής Αμερικής κ. Λογγίνος επισκέφθηκε σήμερα τον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στην Ποντγκόριτσα, όπου παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιου απέτισε φόρο τιμής στον μακαριστό Μητροπολίτη Αμφιλόχιο, στον τάφο του, στην κρύπτη του ιερού.

Νωρίτερα σήμερα ο Πανιερώτατος κ. Λογγίνος, με την ευλογία του Μητροπολίτη Ιωαννίκιου, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Γκόρνιε Όστρογκ. Στο κήρυγμά του έμπροσθεν των ιερών λειψάνων του Αγίου Βασιλείου του Όστρογκ, μάλιστα, τόνισε ότι ο Κύριος ακούει και εκπληρώνει γρήγορα τις προσευχές αυτού του υπέροχου Αγίου.

Αυτός είναι ένας ιερός τόπος απ’ όπου πρέπει να εμπνευστούμε και να αποκτήσουμε το θάρρος και τη δύναμη να απορρίψουμε ό,τι μολύνει την ψυχή μας, για να βγούμε από εδώ ενισχυμένοι, ανανεωμένοι με την πεποίθηση ​​ότι ο Θεός είναι κοντά και ότι είναι πάντα μαζί μας», είπε στο Ostrog ο επίσκοπος Νέας Γκρατσάνιτσας και Κεντροδυτικής Αμερικής κ. Λογγίνος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων