08/01/2023 08/01/2023 Τη χαρά και ευλογία να βρεθούν με τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιο ανήμερα τα Χριστούγεννα (με το ιουλιανό ημερολόγιο), είχαν παιδιά της Μητρόπολης. Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου που τελέστηκε στο Καθολικό της Μονής Τσέτνιε τα παιδιά συμμετείχαν στην ακολουθία ενώ στη συνέχεια ακολούθησε εκδήλωση με την απόδοση...
08 Ιανουαρίου, 2023 - 8:47
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2023 - 8:48

Γέμισε παιδικές φωνές η Μονή Τσέτνιε ανήμερα τα Χριστούγεννα

Διαδώστε:
Γέμισε παιδικές φωνές η Μονή Τσέτνιε ανήμερα τα Χριστούγεννα

Τη χαρά και ευλογία να βρεθούν με τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιο ανήμερα τα Χριστούγεννα (με το ιουλιανό ημερολόγιο), είχαν παιδιά της Μητρόπολης.

Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου που τελέστηκε στο Καθολικό της Μονής Τσέτνιε τα παιδιά συμμετείχαν στην ακολουθία ενώ στη συνέχεια ακολούθησε εκδήλωση με την απόδοση Χριστουγεννιάτικών ύμνων από την παιδική χορωδία.

Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος της εκδήλωσης μίλησε στα παιδιά για το νόημα της Γέννησης του Χριστού και τα προέτρεψε να προσεύχονται σε Αυτόν.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Μητροπολίτης κ. Ιωαννίκιος προσέφερε δώρα σε όλα τα παιδιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων