25/02/2020 25/02/2020 Για “δημόσια παραπληροφόρηση στο πλαίσιο της δίωξης που διεξάγεται εναντίον της εκκλησίας» κάνει λόγο η Μητρόπολη Μαυροβουνίου  και Παραθαλασσίας απαντώντας στις κατηγορίες του προέδρου της χώρας , ότι η Μητρόπολη φοροδιαφεύγει.  Τόνισε μάλιστα, ότι τα στοιχεία που διατείνονται ότι έχουν στην κατοχή τους είναι αναληθή. Ο πρόεδρος του Μαυροβουνίου Ντούσκο Μάρκοβιτς, κατηγορεί την Εκκλησία για...
25 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2020 - 10:52

Μαυροβούνιο: Παραπληροφόρηση από τον Ντ. Μάρκοβιτς

Διαδώστε:
Μαυροβούνιο: Παραπληροφόρηση από τον Ντ. Μάρκοβιτς

Για “δημόσια παραπληροφόρηση στο πλαίσιο της δίωξης που διεξάγεται εναντίον της εκκλησίας» κάνει λόγο η Μητρόπολη Μαυροβουνίου  και Παραθαλασσίας απαντώντας στις κατηγορίες του προέδρου της χώρας , ότι η Μητρόπολη φοροδιαφεύγει.  Τόνισε μάλιστα, ότι τα στοιχεία που διατείνονται ότι έχουν στην κατοχή τους είναι αναληθή.

Ο πρόεδρος του Μαυροβουνίου Ντούσκο Μάρκοβιτς, κατηγορεί την Εκκλησία για φοροδιαφυγή και καλεί τον Πρόεδρο της Σερβίας Αλέξανδρο Βούτσιτς να μην παρέμβει στην κατάσταση.

Την ώρα που δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στον νέο θρησκευτικό νόμο, που θέτει σε κίνδυνο μονές και εκκλησίες της Ορθοδοξίας, ο διευθυντής της φορολογικής υπηρεσίας της χώρας Μιομίρ Μουγκόσα δήλωσε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει, η εν λόγω Μητρόπολη οφείλει το κράτος “πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ”, ενώ μπορεί να αποδείξει 340 χιλιάδες ευρώ απλήρωτων φόρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων