12/08/2020 12/08/2020 Με τον Πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς συναντήθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020. Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του Σέρβου Προέδρου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν μια σειρά από σημαντικά εθνικά θέματα, όπως η τρέχουσα κατάσταση στο Κόσοβο και στα Μετόχια και ιδιαίτερα τα προβλήματα που...
12 Αυγούστου, 2020 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2020 - 17:42

Για εθνικά θέματα συζήτησαν Πατριάρχης Σερβίας – Βούτσιτς

Διαδώστε:
Για εθνικά θέματα συζήτησαν Πατριάρχης Σερβίας – Βούτσιτς

Με τον Πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς συναντήθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του Σέρβου Προέδρου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν μια σειρά από σημαντικά εθνικά θέματα, όπως η τρέχουσα κατάσταση στο Κόσοβο και στα Μετόχια και ιδιαίτερα τα προβλήματα που απασχολούν την Σερβική κοινότητα στην περιοχή.

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της ολοκλήρωσης των εργασιών του νεοανακαινισθέντος Καθεδρικού Ναού του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι, του οποίου τα εγκαίνια αναμένεται να τελεστούν τον ερχόμενο Οκτώβριο.

 

 

 


Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων