20/04/2019 20/04/2019 Συνεδρίασε χθες, υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου, το Επισκοπή Συμβούλιο της Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου. Η ετήσια γενική συνέλευση ξεκίνησε με δοξολογία στον Τριαδικό Θεό και αγιασμό στο Πατριαρχικό παρεκκλήσιο του Αγίου Συμεών, χοροστατούντος του Θεοφιλ. Επισκόπου Ρεμεσιάνα κ. Στεφάνου. Στη συνέχεια τα νέ αμέλη της επιτροπής έδωσαν την διαβεβαίωση για την ανάληψη...
20 Απριλίου, 2019 - 15:27

Για τα προβλήματα της Σερβικής Εκκλησία συζήτησαν στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
Για τα προβλήματα της Σερβικής Εκκλησία συζήτησαν στο Βελιγράδι

Συνεδρίασε χθες, υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου, το Επισκοπή Συμβούλιο της Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου. Η ετήσια γενική συνέλευση ξεκίνησε με δοξολογία στον Τριαδικό Θεό και αγιασμό στο Πατριαρχικό παρεκκλήσιο του Αγίου Συμεών, χοροστατούντος του Θεοφιλ. Επισκόπου Ρεμεσιάνα κ. Στεφάνου. Στη συνέχεια τα νέ αμέλη της επιτροπής έδωσαν την διαβεβαίωση για την ανάληψη των καθηκόντων τους. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα που απασχολούν την Ορθόδοξη Σερβική Εκκλησία αλλά και την καθημερινή ζωή των πιστών στη σερβική πρωτεύουσα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων