12/05/2019 12/05/2019 Η τακτική ετήσια συνεδρίαση του Κεντρικού Φορέα για την ολοκλήρωση του μνημείου ναό του Αγίου Σάββα συνεδρίασε χθες υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της επιτροπής για την ολοκλήρωση της κατασκευής  και διακόσμησης του ναού παρουσίασε όλες τις σχετικές εκθέσεις για τις τελευταίες εξελίξεις των εργασιών. Στη συνέχεια τελέστηκε...
12 Μαΐου, 2019 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2019 - 12:43

Για τις εργασίες στο ναό του Αγ. Σάββα συζήτησαν στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
Για τις εργασίες στο ναό του Αγ. Σάββα συζήτησαν στο Βελιγράδι

Η τακτική ετήσια συνεδρίαση του Κεντρικού Φορέα για την ολοκλήρωση του μνημείου ναό του Αγίου Σάββα συνεδρίασε χθες υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της επιτροπής για την ολοκλήρωση της κατασκευής  και διακόσμησης του ναού παρουσίασε όλες τις σχετικές εκθέσεις για τις τελευταίες εξελίξεις των εργασιών. Στη συνέχεια τελέστηκε αρχιερατικό τρισάγιο για τους δωρητές και ευεργέτες του ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων