22/06/2020 22/06/2020 Μητρόπολη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας: Η Αστυνομία θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών Τους πιστούς που συμμετείχαν στη χθεσινή λιτανεία στην Ποντγκόριτσα αλλά και σε άλλες πόλεις του Μαυροβουνίου ευχαρίστησε με επιστολή της η Ιερά Μητρόπολη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας τονίζοντας ιδιαίτερα την υποδειγματική τους στάση. Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται πως όλες οι πορείες είχαν λάβει...
22 Ιουνίου, 2020 - 13:23

“Η Αστυνομία θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών”

Διαδώστε:
“Η Αστυνομία θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών”

Μητρόπολη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας: Η Αστυνομία θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών

Τους πιστούς που συμμετείχαν στη χθεσινή λιτανεία στην Ποντγκόριτσα αλλά και σε άλλες πόλεις του Μαυροβουνίου ευχαρίστησε με επιστολή της η Ιερά Μητρόπολη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας τονίζοντας ιδιαίτερα την υποδειγματική τους στάση.

Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται πως όλες οι πορείες είχαν λάβει την άδεια των αρχών καθώς κάθε φορά που είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν οι αστυνομικές αρχές λαμβάνουν την σχετική ενημέρωση από την Εκκλησία.

“Χθες το βράδυ, η Διεύθυνση της Αστυνομίας παραβίασε ριζικά τους νόμους επειδή δεν παρείχε τις οριζόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα έπρεπε. Είναι ακόμη πιο τρομακτικό το γεγονός ότι τέτοιες παράνομες ενέργειες που είχαν προηγουμένως ανακοινωθεί δημοσίως θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια πρωτίστως των παιδιών και, στη συνέχεια, δεκάδων χιλιάδων πολιτών. Παράλληλα, παρατηρήθηκε σημαντικός αριθμός αστυνομικών με πολιτικά ρούχα γεγονός που μαρτυρεί την αθέτηση των νόμων από την πλευρά της αστυνομίας η οποία είχε ενημερωθεί για τις συγκεντρώσεις. Ο Μητροπολίτης εφάρμοσε όλες τις σχετικές εντολές που υπάρχουν για τον περιορισμό της πανδημίας χωρίς να προβεί σε καμία παραβίαση” αναφέρεται, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων