27/01/2020 27/01/2020 Στο λαό του Μαυροβουνίου αναφέρθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος μετά την Θεία Λειτουργία, προσευχόμενος να λυθεί το θέμα που έχει ανακύψει και να μην πληγεί η Ορθόδοξη Εκκλησία. “Συγκεντρωθήκαμε σήμερα για να σώσουμε την Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία και τον λαό του Μαυροβουνίου. Αποφασίσαμε να στραφούμε προς τον Θεό επειδή το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο...
27 Ιανουαρίου, 2020 - 8:03
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2020 - 7:59

“Η δύναμή μας είναι μικρή, αλλά οι προσευχές μας όχι!”

Διαδώστε:
“Η δύναμή μας είναι μικρή, αλλά οι προσευχές μας όχι!”

Στο λαό του Μαυροβουνίου αναφέρθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος μετά την Θεία Λειτουργία, προσευχόμενος να λυθεί το θέμα που έχει ανακύψει και να μην πληγεί η Ορθόδοξη Εκκλησία.

“Συγκεντρωθήκαμε σήμερα για να σώσουμε την Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία και τον λαό του Μαυροβουνίου. Αποφασίσαμε να στραφούμε προς τον Θεό επειδή το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορούμε να το λύσουμε με τις δυνάμεις μας” δήλωσε ο Πατριάρχης Σερβίας και πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει πρόβλημα που ο Θεός δεν μπορεί να λύσει. Και μόνο ο Θεός μπορεί να υπερασπιστεί τα ιερά στο Μαυροβούνιο, γιατί πίσω από τις πλάτες των ηγετών του Μαυροβουνίου υπάρχει μια μεγάλη κόλαση που στόχο έχει τη διαίρεση των Σέρβων”.

Ο πατριάρχης Σερβίας υπογράμμισε επίσης ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι αυτή που βοήθησε στη δημιουργία του Μαυροβουνίου, και τόνισε ότι στόχος των αρχών είναι να την καταστρέψουν.
“Μπορεί η δύναμή μας να είναι μικρή, αλλά οι προσευχές μας δεν είναι μικρές, επειδή αφήνουμε όλα τα προβλήματά μας στον Θεό. Και κανείς δεν έχει κερδίσει τον αγώνα ενάντια στο Θεό” κατέληξε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων