19/08/2019 19/08/2019 “Δεν υπάρχει δύναμη σε αυτόν τον κόσμο που να μπορεί να νικήσει τη δύναμη του Θεού” δήλωσε στο κήρυγμά του ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας υπογράμμισε ότι είναι πραγματικά πολύ όμορφο που όλο και περισσότερος κόσμος προσέρχεται την Κυριακή στη Θεία Λειτουργία και λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία. “Η θεία Κοινωνία...
19 Αυγούστου, 2019 - 8:26

“Η δύναμη του Θεού, δική μας δύναμη”

Διαδώστε:
“Η δύναμη του Θεού, δική μας δύναμη”

“Δεν υπάρχει δύναμη σε αυτόν τον κόσμο που να μπορεί να νικήσει τη δύναμη του Θεού” δήλωσε στο κήρυγμά του ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος.
Ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας υπογράμμισε ότι είναι πραγματικά πολύ όμορφο που όλο και περισσότερος κόσμος προσέρχεται την Κυριακή στη Θεία Λειτουργία και λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία.

“Η θεία Κοινωνία είναι το μεγαλύτερο δώρο που έδωσε ο Θεός στους ανθρώπους” τόνισε, προσθέτοντας ότι με τον τρόπο αυτό εισερχόμαστε σε ευλογημένη κοινωνία με τον Κύριο.

“Η δύναμη του Θεού γίνεται δική μας δύναμη, όταν έχουμε τον Κύριο στις καρδιές μας” κατέληξε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων