20/11/2019 20/11/2019 Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας προς τιμήν της Αστυνομίας παραβρέθηκε ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Ζβορνικίου και Τούζλας κ. Φώτιος. «Η Εκκλησία θα πρέπει να είναι πάντα δίπλα στο έργο του λαού της. Θα πρέπει να στηρίζει τις πνευματικές ανάγκες που προκύπτουν και να τους εξοικειώνει με την ορθόδοξη παράδοση....
20 Νοεμβρίου, 2019 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2019 - 13:10

«Η Εκκλησία πρέπει να είναι δίπλα στο έργο του λαού της»

Διαδώστε:
«Η Εκκλησία πρέπει να είναι δίπλα στο έργο του λαού της»

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας προς τιμήν της Αστυνομίας παραβρέθηκε ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Ζβορνικίου και Τούζλας κ. Φώτιος.

«Η Εκκλησία θα πρέπει να είναι πάντα δίπλα στο έργο του λαού της. Θα πρέπει να στηρίζει τις πνευματικές ανάγκες που προκύπτουν και να τους εξοικειώνει με την ορθόδοξη παράδοση. Σκοπός της Αστυνομίας είναι να εφαρμόζει πιστά τους νόμους, να προστατεύει όσους κινδυνεύουν αλλά και τους αδύνατους συμπολίτες μας. Όταν ζητά στο έργο της και την ευλογία της Εκκλησίας τότε πράγματι θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε το έργο αυτό ως δώρο Θεού» ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Πανιερώτατος. 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων