31/08/2019 31/08/2019 Μια πολύτεκνη οικογένεια η οποία αριθμεί συνολικά 24 μέλη αποφάσισε να στηρίξει η Επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης. Η οικογένεια Σάβιτς, η οποία ζει σε περιοχή του Κοσσυφοπεδίου, δεν είχε τη δυνατότητα να διαθέτει δικό της σπίτι με αποτέλεσμα η συγκατοίκηση των μελών να δυσκολεύει την καθημερινότητά τους. Η Επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης με πρωτοβουλία του...
31 Αυγούστου, 2019 - 15:40

Η Επισκοπή Ράσκας στηρίζει πολύτεκνη οικογένεια

Διαδώστε:
Η Επισκοπή Ράσκας στηρίζει πολύτεκνη οικογένεια

Μια πολύτεκνη οικογένεια η οποία αριθμεί συνολικά 24 μέλη αποφάσισε να στηρίξει η Επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης.

Η οικογένεια Σάβιτς, η οποία ζει σε περιοχή του Κοσσυφοπεδίου, δεν είχε τη δυνατότητα να διαθέτει δικό της σπίτι με αποτέλεσμα η συγκατοίκηση των μελών να δυσκολεύει την καθημερινότητά τους.

Η Επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης με πρωτοβουλία του Πανιερ. Επισκόπου κ. Θεοδοσίου αποφάσισε να στηρίξει την οικογένεια με την ανέγερση οικίας η οποία θα είναι άνετη για τη διαμονή της οικογένειας.

Πριν λίγες ημέρες ο Πανιερώτατος τέλεσε την ακολουθία του αγιασμού στα θεμέλια του νέου σπιτιού που ξεκίνησε να κατασκευάζεται με την οικογένεια να ευχαριστεί την τοπική Εκκλησία για την μεγάλη αυτή ευεργεσία που της παρείχε.

Την προσπάθεια αυτή της Επισκοπής στήριξε και ο διάσημος Σέρβος καλαθοσφαιριστής Μάρκο Κέσελι, ο οποίος παραβρέθηκε στην ακολουθία του αγιασμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων