04/09/2019 04/09/2019 Το προηγούμενο Σάββατο, στις 31 Αυγούστου, στο Τσέτινιε (Μαυροβούνιο), πραγματοποιήθηκε η 20ή Ορθόδοξη Συνέλευση Νέων του Μαυροβουνίου. Η Συνέλευση άρχισε με τη Θεία Λειτουργία στη Ιερά Μονή του Τσέτινιε, την οποία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας ο κ. Αμφιλόχιος. Μετά τη Θεία Λειτουργία, ακολούθησε πλούσιο πρόγραμμα, το οποίο ετοίμασαν οι μαθητές των κατηχητικών...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 17:35

Η Μητρ. Μαυροβουνίου κοντά στους νέους

Διαδώστε:
Η Μητρ. Μαυροβουνίου κοντά στους νέους

Το προηγούμενο Σάββατο, στις 31 Αυγούστου, στο Τσέτινιε (Μαυροβούνιο), πραγματοποιήθηκε η 20ή Ορθόδοξη Συνέλευση Νέων του Μαυροβουνίου.

Η Συνέλευση άρχισε με τη Θεία Λειτουργία στη Ιερά Μονή του Τσέτινιε, την οποία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας ο κ. Αμφιλόχιος.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, ακολούθησε πλούσιο πρόγραμμα, το οποίο ετοίμασαν οι μαθητές των κατηχητικών μαθημάτων μαζί με τους δασκάλους τους.

Ύστερα από διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και αθλοπαιδιές, πραγματοποιήθηκε και κουίζ γνώσεων, με ερωτήσεις από το πεδίο των κατηχητικών και της ιστορίας του Μαυροβουνίου.

Σημειωτέον, στο Μαυροβούνιο τα θρησκευτικά δεν διδάσκονται ως μέρος του κρατικού εκπαιδευτικού προγράμματος, αλλά τα μαθήματα διοργανώνονται στις ενορίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων