10/08/2021 10/08/2021 του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Στην συνδρομή που παρέχει η Σερβία στην Ελλάδα με σκοπό την αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών που μαίνονται στην χώρα, κάνει αναφορά η Σερβική Ορθόδοξη Ιερά Μονή Βίσοκι Ντέτσανι μέσω χθεσινής ανάρτησης (9/8) στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. “Η Σερβία έστειλε πυροσβέστες για να βοηθήσουν την αδελφή Ελλάδα...
10 Αυγούστου, 2021 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2021 - 20:56

Η Μονή Βίσοκι Ντέτσανι για τους Σέρβους πυροσβέστες στην Ελλάδα

Διαδώστε:
Η Μονή Βίσοκι Ντέτσανι για τους Σέρβους πυροσβέστες στην Ελλάδα
  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Στην συνδρομή που παρέχει η Σερβία στην Ελλάδα με σκοπό την αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών που μαίνονται στην χώρα, κάνει αναφορά η Σερβική Ορθόδοξη Ιερά Μονή Βίσοκι Ντέτσανι μέσω χθεσινής ανάρτησης (9/8) στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

“Η Σερβία έστειλε πυροσβέστες για να βοηθήσουν την αδελφή Ελλάδα στην αντιμετώπιση μιας άνευ προηγουμένου σειράς καταστροφικών πυρκαγιών. Τα Σερβικά πυροσβεστικά οχήματα και αρκετοί πυροσβέστες εισήλθαν στην Ελλάδα χθες βράδυ. Αδελφική  αλληλεγγύη.”, αναφέρει στο μήνυμα της η Μονή, αναρτώντας παράλληλα ένα βίντεο από την είσοδο των Σέρβων πυροσβεστών στην Ελλάδα.

 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η Σερβία διέθεσε 39 πυροσβέστες με 14 οχήματα και τρία (3) ελικόπτερα.

 

Εικόνες από τους Σέρβους πυροσβέστες που επιχειρούν στη φωτιά στην Εύβοια:

 

Φωτογραφίες: INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων