06/11/2020 06/11/2020 “Προστασία και διατήρηση της σερβικής πολιτιστικής κληρονομιάς στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια” είναι το θέμα επιστημονικού συνεδρίου που πραγματοποιείται στην αίθουσα τελετών της Σερβικής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών στο Βελιγράδι. Το συνέδριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, υπό την αιγίδα της Επιτροπής της Δημοκρατίας της Σερβίας για συνεργασία με την...
06 Νοεμβρίου, 2020 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2020 - 8:08

Η Ορθόδοξη Κληρονομιά στο Κοσσυφοπέδιο

Διαδώστε:
Η Ορθόδοξη Κληρονομιά στο Κοσσυφοπέδιο

“Προστασία και διατήρηση της σερβικής πολιτιστικής κληρονομιάς στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια” είναι το θέμα επιστημονικού συνεδρίου που πραγματοποιείται στην αίθουσα τελετών της Σερβικής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών στο Βελιγράδι.


Το συνέδριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, υπό την αιγίδα της Επιτροπής της Δημοκρατίας της Σερβίας για συνεργασία με την UNESCO.
Η επιστημονική και οργανωτική επιτροπή της συνάντησης αποτελείται από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς, από εκπροσώπους της Ορθοδόξου Εκκλησίας, αλλά και στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού και Πληροφοριών.
Το συνέδριο αυτό αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον με δεδομένες τις διώξεις που υφίσταται η Ορθόδοξη Εκκλησία στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, αλλά και τα πρόσφατα γεγονότα στο Μαυροβούνιο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων