15/03/2022 15/03/2022 Με το μεσαίο Σταυρό του Β’ Τάγματος της Δημοκρατίας της Ουγγαρίας τιμήθηκε ο Επίσκοπος Βούδας κ. Λουκιανός σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κοινοβούλιο της χώρας στη Βουδαπέστη, με αφορμή την εθνική εορτή της Ουγγαρίας που τιμάται στις 14 Μαρτίου. Η ύψιστη αυτή τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον Πανιερώτατο σε ένδειξη αναγνώρισης για τις προσπάθειες που...
15 Μαρτίου, 2022 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2022 - 11:38

Η Ουγγαρία τίμησε τον Επίσκοπο Βούδας για την προσφορά του

Διαδώστε:
Η Ουγγαρία τίμησε τον Επίσκοπο Βούδας για την προσφορά του

Με το μεσαίο Σταυρό του Β’ Τάγματος της Δημοκρατίας της Ουγγαρίας τιμήθηκε ο Επίσκοπος Βούδας κ. Λουκιανός σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κοινοβούλιο της χώρας στη Βουδαπέστη, με αφορμή την εθνική εορτή της Ουγγαρίας που τιμάται στις 14 Μαρτίου.

Η ύψιστη αυτή τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον Πανιερώτατο σε ένδειξη αναγνώρισης για τις προσπάθειες που καταβάλει για περισσότερα από 20 χρόνια προκειμένου να ενισχύεται το πνεύμα αρμονικής συνύπαρξης Ούγγρων και Σέρβων.

Στην τελετή βράβευσης παρέστησαν ο Πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν και ο Πρόεδρος της Ουγγαρίας, Άντερ Γιάνος, ο οποίος απένειμε και το παράσημο στον Επίσκοπο Λουκιανό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων