23/03/2021 23/03/2021 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας υποδέχτηκε στις 23 Μαρτίου την Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στη Δημοκρατία της Σερβίας στο Πατριαρχείο στο Βελιγράδι. Ο Πατριάρχης ευχαρίστησε την Πρέσβη για τις ευχές της για την εκλογή του ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι το έργο της Πρέσβειρας βελτιώνει τις σχέσεις μεταξύ Σερβίας και Μεγάλης Βρετανίας. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί...
23 Μαρτίου, 2021 - 19:49
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2021 - 21:24

Η Πρέσβης της Μ. Βρετανίας στο Πατριαρχείο Σερβίας

Διαδώστε:
Η Πρέσβης της Μ. Βρετανίας στο Πατριαρχείο Σερβίας

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας υποδέχτηκε στις 23 Μαρτίου την Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στη Δημοκρατία της Σερβίας στο Πατριαρχείο στο Βελιγράδι.

Ο Πατριάρχης ευχαρίστησε την Πρέσβη για τις ευχές της για την εκλογή του ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι το έργο της Πρέσβειρας βελτιώνει τις σχέσεις μεταξύ Σερβίας και Μεγάλης Βρετανίας.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ιστορική επίσκεψη του Πρίγκιπα της Ουαλίας στο Πατριαρχείο της Σερβίας τον Μάρτιο του 2016 αλλά και την επίσκεψη του μακαριστού Πατριάρχη Σερβίας κυρού Ειρηναίου τον Οκτώβριο του ίδιου έτους στην Μεγάλη Βρετανία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων