21/12/2020 21/12/2020 Η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, με την αρωγή της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, απέστειλε ανθρωπιστική βοήθεια αξίας άνω των 10.000 δολαρίων για την στήριξη του σερβικού λαού στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση εστάλησαν τρόφιμα, προϊόντα υγιεινής, ρούχα και κουβέρτες, παιχνίδια για τα παιδιά, σχολικά είδη, ενώ μεγάλες προμήθειες φαγητού παραδόθηκαν σε εκκλησιαστικά...
21 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:24
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2020 - 9:25

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη στηρίζει το Κοσσυφοπέδιο

Διαδώστε:
Η πριγκίπισσα Αικατερίνη στηρίζει το Κοσσυφοπέδιο

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, με την αρωγή της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, απέστειλε ανθρωπιστική βοήθεια αξίας άνω των 10.000 δολαρίων για την στήριξη του σερβικού λαού στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση εστάλησαν τρόφιμα, προϊόντα υγιεινής, ρούχα και κουβέρτες, παιχνίδια για τα παιδιά, σχολικά είδη, ενώ μεγάλες προμήθειες φαγητού παραδόθηκαν σε εκκλησιαστικά συσσίτια.

Τα χρήματα για αυτήν τη δωρεά δόθηκαν από την ανθρωπιστική οργάνωση Lifeline Chicago.

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη δήλωσε: “Ο σύζυγός μου ο πρίγκιπας Αλέξανδρος και εγώ είμαστε πολύ ευγνώμονες για αυτές τις δωρεές. Πάντα βοηθάμε όσο μπορούμε τους ανθρώπους μας στο Κοσσυφοπέδιο να επιβιώσουν αυτές τις δύσκολες μέρες και να αντιμετωπίζουν τις πολλές προκλήσεις, ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας”.

Η βασιλική οικογένεια της Σερβίας σε συνεργασία με το Πατριαρχείο Σερβίας στηρίζει με διάφορα προγράμματα τον σερβικό ορθόδοξο πληθυσμό στο Κοσσυφοπέδιο τα Μετόχια, αλλά και το Μαυροβούνιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων