05/03/2023 05/03/2023 Τα συλλυπητήριά του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη από το οποίο έχασαν τη ζωή τους δεκάδες συνάνθρωποί μας, κυρίως νέοι σε ηλικία, εξέφρασε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων ο Προκαθήμενος της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας εκφράζει...
05 Μαρτίου, 2023 - 11:13
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2023 - 10:22

Η Σερβική Εκκλησία συμπαρίσταται στον πόνο του Ελληνικού λαού

Διαδώστε:
Η Σερβική Εκκλησία συμπαρίσταται στον πόνο του Ελληνικού λαού

Τα συλλυπητήριά του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη από το οποίο έχασαν τη ζωή τους δεκάδες συνάνθρωποί μας, κυρίως νέοι σε ηλικία, εξέφρασε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων ο Προκαθήμενος της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας εκφράζει στην αμέριστη στήριξή του στον πόνο που Ελληνικού λαού εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην αδελφή Εκκλησία της Ελλάδος, την πολιτική ηγεσία της χώρας καθώς και στους συγγενείς των θυμάτων.

“Προσευχόμαστε θερμά στον Πανάγαθο Κύριο και την Μητέρα του Υπεραγία Θεοτόκο να παρηγορήσει όσους επλήγησαν από την ανεπανόρθωτη απώλεια των δικών τους ανθρώπων και να ενισχύσει την αποκατάσταση των τραυματιών”, αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της Σερβικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων