21/05/2019 21/05/2019 Το μετάλλιο πρώτης τάξεως του Αγίου Σάββα αποφάσισε να απονείμει η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία στον Αρχιεπίσκοπο πρώην Αμερικής κ. Δημήτριο, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση που δημοσίευσε η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου της Σερβίας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ύψιστη αυτή τιμητική διάκριση απονέμεται στον κ. Δημήτριο “για την αγάπη και την φιλανθρωπία...
21 Μαΐου, 2019 - 9:47

Η Σερβική Εκκλησία τιμά τον πρώην Αμερικής

Διαδώστε:
Η Σερβική Εκκλησία τιμά τον πρώην Αμερικής

Το μετάλλιο πρώτης τάξεως του Αγίου Σάββα αποφάσισε να απονείμει η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία στον Αρχιεπίσκοπο πρώην Αμερικής κ. Δημήτριο, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση που δημοσίευσε η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου της Σερβίας.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ύψιστη αυτή τιμητική διάκριση απονέμεται στον κ. Δημήτριο “για την αγάπη και την φιλανθρωπία του, αλλά και για όλα όσα έχει προσφέρει στις επαρχίες της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Σερβίας στην Αμερική”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων