25/08/2021 25/08/2021 Ποιμαντική επίσκεψη σε Κροατία και Σλοβενία πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. Κατά την επίσκεψη του στη Σλοβενία ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε το χώρο που αγοράστηκε πρόσφατα με δαπάνες του Πατριαρχείου προκειμένου να ανεγερθεί το πρώτο Ορθόδοξο μοναστήρι στη χώρα στη περιοχή Νόβο Μέστο. Μάλιστα, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο...
25 Αυγούστου, 2021 - 9:18

Ιδρύεται το πρώτο Ορθόδοξο μοναστήρι στη Σλοβενία

Διαδώστε:
Ιδρύεται το πρώτο Ορθόδοξο μοναστήρι στη Σλοβενία

Ποιμαντική επίσκεψη σε Κροατία και Σλοβενία πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.

Κατά την επίσκεψη του στη Σλοβενία ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε το χώρο που αγοράστηκε πρόσφατα με δαπάνες του Πατριαρχείου προκειμένου να ανεγερθεί το πρώτο Ορθόδοξο μοναστήρι στη χώρα στη περιοχή Νόβο Μέστο. Μάλιστα, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ.κ. Πορφύριος χαρακτήρισε το γεγονός αυτό ως μια τεράστια ευτυχία τόσο για τον ίδιο όσο και για το Ορθόδοξο ποίμνιο της Σλοβενίας.

Η γυναικεία μονή, οι χώροι της οποίας βρίσκονται ακόμα στο πρώτο στάδιο της διαμόρφωσής τους, θα αφιερωθεί στη Γέννηση της Υπεραγίας Θεοτόκου. “Υπέροχο τοπίο, υπέροχες μοναχές, υπέροχοι άνθρωποι στη φίλη Σλοβενία”, καταλήγει η ανάρτηση του Μακαριωτάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων